Sale!
 

Klorane Cica Serum Αναδόμησης για Όλους τους Τύπους Μαλλιών με Βούτυρο Cupuaçu 100ml

14,61 

Σε απόθεμα

 

Περιγραφή

Το cica-serum είναι μια επανορθωτική και θερμοπροστατευτική θεραπεία χωρίς ξέπλυμα για τη φροντίδα των μαλλιών που συνδυάζει τις εξαιρετικά θρεπτικές και επανορθωτικές ιδιότητες του βιολογικού βουτύρου Cupuaçu με την προστατευτική και επανορθωτική δράση του υαλουρονικού οξέος φυτικής προέλευσης.
Από την πρώτη κιόλας εφαρμογή*, η σύνθεσή του με 95% φυσικά συστατικά επανορθώνει σε βάθος τα πολύ ξηρά, εξασθενημένα και υπερβολικά ταλαιπωρημένα μαλλιά, σε όλο ο μήκος έως τις άκρες, ενώ γεμίζει τα λέπια σε βάθος.
Η δράση του κατά του σπασίματος παρέχει στα μαλλιά άμεση και μακράς διάρκειας προστασία** από τη φθορά και τη θερμότητα. Τα μαλλιά ανακτούν την ελαστικότητά και τη φυσική τους λάμψη, ενώ γίνονται πολύ απαλά.

Πλεονέκτημα

Από την πρώτη εφαρμογή*, τα μαλλιά θρέφονται εντατικά και επανορθώνονται σε βάθος. Τα μαλλιά προστατεύονται διαρκώς από τις εξωτερικές επιθέσεις ενώ γίνονται έως και 97% λιγότερο εύθραυστα***!

Οφέλη

– Επανορθώνει και θρέφει: η σύνθεσή του, εμπλουτισμένη με βιολογικό βούτυρο Cupuaçu, θρέφει εντατικά τα μαλλιά και επανορθώνει σε βάθος τις ίνες της τρίχας.
– Προστατεύει: δρα σαν επίδεσμος που προστατεύει τα μαλλιά από το σπάσιμο (έως 97% λιγότερο σπάσιμο***) και προσφέρει θερμοπροστασία έως 220°C* (σίδερο ισιώματος, πιστολάκι μαλλιών…).
– Προστατευτική ασπίδα: το υαλουρονικό οξύ φυτικής προέλευσης ενυδατώνει και προστατεύει τις ίνες της τρίχας, αποκαθιστώντας τη φυσική ελαστικότητα και ευλυγισία των μαλλιών σας.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος 0,120 kg

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Klorane Cica Serum Αναδόμησης για Όλους τους Τύπους Μαλλιών με Βούτυρο Cupuaçu 100ml”